Co-creatie van Slimmerkunde

Het begon in het voorjaar toen Tjeu het idee over slimmerkunde mee nam naar Seats 2 Meet in Utrecht. In de zomer werd het via de basecamp van lifehacking.nl verder opgepakt en besloot ik ook mee te helpen. Mijn bescheiden bijdrage werd meegenomen en ik werd uitgenodigd om een dag naar Den Bosch te komen om te komen werken aan slimmerkunde.

In november werd de tekst in een mooi jasje gegoten en had Bas de filmpjes gereed gemaakt. Daarna is er hard gewerkt om ook de website in elkaar te zetten en wordt er inmiddels een social media plan in elkaar gezet.

Tjeu Seeverens, Margreet van den Berg, Bas Bergervoet, Martijn Bloksma, Bianca Grimmius, Niels Gouman, Egid van Houtem, Lex Hupe, Stefan Knapen, Fanny Koerts, Frederike Lems, Erno Mijland, Karin Ramaker, Anita Smit, Theo Wismans en Kim Ravers bedankt en tot de Nationale Onderwijs Tentoonstelling op 25 januari!