Quantified Self Meetup Amsterdam

Quantified-self-logoSamen met Maarten Den Braber (@mdbraber) en James Burke (@lifesized) organiseer ik de eerste Quantified Self Meetup in Amsterdam. Op 20 september hebben wij de primeur in Nederland, en zelfs europa. Al komt QSLondon eer toe, omdat ik anders nog geen idee had over de opzet hier in Nederland.

The Quantified Self (QS) letterlijk vertaald is de gekwantificeerde zelf. Met onderwerpen zoals lifelogging, self-tracking of personal genomics, proberen mensen zo veel mogelijk informatie in kaart te brengen over zichzelf. Met als doel reflectie, ontwikkeling of het ontdekken van patronen.

Al meer dan 9 maanden leg ik informatie en data vast in het platform PersonalStats.nl. Het aantal uren slaap, werk, reistijd/destinatie en consumptie en de top vijf leuke/minder leuke dingen zijn punten die ik invul. Wil je meer hier over weten, dan kan je je aanmelden bij de meetup groep en hoop ik je op 20 september te zien in Amsterdam! Wil je nog meer weten of heb je vragen, dan kan je mij emailen op: joost@quantifiedself.nl

Related