C2W Expo: Personal Brand Award 2009

Maar liefst 3 dia's waarin ik werd genoemd als voorbeeld! Wauw, hoe cool is dat, gewoon mijn eigen blog waarop je dit nu leest? (Of hyves) , mijn linkedin account, en twitter! Vette actie van Tom Scholte, die ik totaal niet had verwacht, dus ik stond wel een beetje met een mond vol tanden :) En ook nog een boek als cadeau gekregen (nogmaals bedankt Tom!) :D

Na de presentatie heb ik Tom bedankt voor de rol die ik mocht spelen in zijn presentatie en daarna ben ik snel naar beneden gegaan voor de borrel! Bij de borrel bleek dat er ook nog prijzen waren te winnen! Helaas niets gewonnen, maar wel 3 andereĀ  mensen die ik ken gingen met een trolley (Richard :P ), Koen met een maatpak en Rik met een bon naar huis, een vette afsluiting dus!Op het station begon de honger ons parten te spelen, ondanks het gesnack, dus op zoek naar een pizzaria stranden wij in een riool, nouja bijna dan, een geweldig ingerichte pizzaria was hetĀ  :P . Heerlijk gegeten, en toen weer snel naar huis met de trein.

Tijdens de terugweg gelachen (om helemaal niets uiteindelijk), want het niveau was weer ver te zoeken, maar de gezelligheid was er zeker wel! Snel mijn bedje ingedoken en een goede nachtrust gehad.

Moraal van dit verhaal, maak een linkedin account, twitter en start een eigen blog (niet op hyves, dat is voor mietjes, een wordpress blog heb je al in 10 min voor niets, en dat is ook nog veel beter). En google even op Personal Branding of Tom Scholte!